De ontwerper


Welkom bij Lion lichtontwerp. Mijn naam is Elrik van Meerveld en ik zal je meer vertellen over wie wij zijn en wat wij voor onze klanten doen. Al vanaf het prille begin dat ik voet op deze aarde zette was ik creatief met vorm en materiaal. Zodoende was jaren later de keuze voor een studie Industrieel ontwerpen aan de universiteit van Delft snel gemaakt. Daarna heb ik een opleiding aan de lightingdesignacademy gevolgd. Vervolgens ben ik lichtplannen gaan maken voor diverse klanten. In 2016 besloot ik daar meer vorm aan te geven door Lion lichtontwerp te starten dat zich toelegt op het maken van lichtplannen. Al snel kwam daar ook de mogelijkheid bij om zelf verlichting te gaan ontwerpen en produceren met lasersnijmachines.

 

Veel mensen werken mee om dit allemaal mogelijk te maken. Mijn vrouw Zhaying van Meerveld houdt zich bezig met de financiën en communicatie. Voor alle marketing gerelateerde zaken helpen Zefanja en Shelby Floris.

 

Lion lichtontwerp is een creatief bedrijf met de focus op het ontwerpen van verlichtingsarmaturen. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om mensen van prettig, mooi en functioneel licht te voorzien. 

 

Onze focus ligt op:

- lampen met een lange levensduur.

- unieke vormen.

- goed voor mens en milieu.

- goede service.

 

Wij leveren in Nederland en België.

 

Niet alleen voor de productie kijken we naar duurzaamheid maar ook voor relaties. We gaan relaties aan met klanten, producenten en collegas om in elkaar te investeren en om elkaar verder te helpen. Zo draagt Lion lichtontwerp bij aan een gezondere mooiere wereld waarin alles en iedereen kan groeien.

 

Rallepad 3     2623 LN     Delft, Nederland

+31(0)6-4177 4529