De ontwerper


Welkom bij Lion lichtontwerp. Mijn naam is Elrik van Meerveld en ik zal je meer vertellen over wie wij zijn en wat wij voor onze klanten doen. Al vanaf het prille begin dat ik voet op deze aarde zette was ik creatief met vorm en materiaal. Zodoende was jaren later de keuze voor een studie Industrieel ontwerpen aan de universiteit van Delft snel gemaakt. Daarna heb ik een opleiding aan de lightingdesignacademy gevolgd. Vervolgens ben ik lichtplannen gaan maken voor diverse klanten. In 2016 besloot ik daar meer vorm aan te geven door Lion lichtontwerp te starten dat zich toelegt op het maken van lichtplannen. Al snel kwam daar ook de mogelijkheid bij om zelf verlichting te gaan ontwerpen en produceren met lasersnijmachines.

 

Veel mensen werken mee om dit allemaal mogelijk te maken. Mijn vrouw Zhaying van Meerveld houdt zich bezig met de financiën en communicatie. Voor alle marketing gerelateerde zaken helpen Zefanja en Shelby Floris.

 

Lion lichtontwerp helpt u om uw huis of bedrijf gezellig en praktisch te verlichten . We leggen ons toe op het ontwerpen en uitvoeren van sfeervolle verlichtingsplannen en hebben een focus op gebruiksgemak passend bij de gebruiker. Leven en werken op een plek die op de goede manier verlicht is geeft energie. Lampen en verlichting zijn een belangrijk onderdeel van de inrichting van een locatie en ook een belangrijk onderdeel van een gezond leven. Dit gezonde leven laten we ook tot uitdrukking komen in de gekozen materialen. De Alpha & Omega serie hang- en vloerlampen is gemaakt van hout wat een gemakkelijk hernieuwbare grondstof is. Om de vloerlampen een lange levensduur te geven hebben we het hout behandeld met beits van Auro. Dit is als enige merk in de markt 100% natuurlijk. Daardoor is het veilig voor kinderen, goed voor de plek waar je leeft en ook goed voor de mensen die er iedere dag mee werken.

 

Niet alleen voor de productie kijken we naar duurzaamheid maar ook voor relaties. We gaan relaties aan met klanten, producenten en collegas om in elkaar te investeren en om elkaar verder te helpen. Zo draagt Lion lichtontwerp bij aan een gezondere mooiere wereld waarin alles en iedereen kan groeien.

 

Rallepad 3     2623 LN     Delft, Nederland

+31(0)6-4177 4529