Short story's:

 

 

Om de ervaring bij onze lampen compleet te maken vertellen we graag het verhaal dat hoort bij het ontstaan van onze lampen. Zo hopen we iets van de passie waaruit de lamp is ontstaan in uw woning binnen te brengen. 

 

Short story: Metamorfose (serie)

 

Metamorfose; het wonderlijke fenomeen wat in de natuur wordt waargenomen bij een rups die transformeert tot een prachtige vlinder. Ook de dunne houten platen die de basis vormen voor deze lampenserie ondergaan zo’n gedaanteverwisseling – of zelfs drie. Door stomen en buigen ontstaan de Meta, de Mora en de Fosa. Eén plaat hout, gebogen tot drie unieke vormen.

 

Model Fosa
vanaf € 270,00 1
Model Meta
vanaf € 225,00 1
Model Mora
vanaf € 245,00 1
Wandlamp Model Meta
vanaf € 225,00 1

 

 

Short story: Alpha & Omega (serie)

 

 

Op een bijzondere plek in het zuiden van Delft kom ik graag voor een rustige wandeling. Ik kan me die dag nog goed herinneren dat ik werd geraakt door de schoonheid van de zonsondergang. De lucht in vuur en vlam! Wat een fantastisch schouwspel en wat een kleur. Op dat moment voelde ik me één met de natuur, het was alsof de tijd stilstond. Die intense ervaring is de inspiratie geweest voor de Alpha & Omega serie. Met veel plezier heb ik deze lampen ontworpen. 

 

Model Alpha
vanaf € 90,00 1
Model Kappa
€ 230,00 1
Model Lambda
€ 330,00 1
Model Omega
vanaf € 140,00 1
Model Zeta
vanaf € 180,00 1