Kwaliteit

 

Garantie

Op alle hanglampen van Lion lichtontwerp zit 2 jaar garantie op productiefouten. 

 

Kwaliteit

Ieder product wordt grondig gecontroleerd op werking van de bedrading en mogelijke afwijkingen. Wij stellen als doel dat iedere bestelling tot in de puntjes verzonden wordt naar onze klanten. Houten producten werken door invloed van vochtigheid, temperatuur en zonlicht. Voor de lampen van Lion lichtontwerp betekent dat dat zich kleine variaties voor kunnen doen. De constructie van de lamp zit echter zo in elkaar dat dit onder normale omstandigheden niet duidelijk zichtbaar is en zichzelf corrigeert na verloop van tijd. De armaturen gaan van nature lang mee.

 

Gebruik

Let op: wij doen al het mogelijke om de roet die ontstaat bij lasersnijden te verwijderen, toch kan het voorkomen dat er ergens nog iets is achter gebleven. Roet kunt u eenvoudig van uw handen afwassen met water en zeep.

 

Onderhoud

U kunt de lamp het beste afvegen met een droge schone zachte borstel. Als u een doekje gebruikt moet u opletten dat het een doekje is die geen vezels achterlaat. Gebruik geen vochtige doek of water. Daardoor kan het hout vervormen of het water laat laat vlekken achter op het hout.